ORDER.BA - Online trgovina

Mi smo Order.ba , nova online trgovina na prostoru Bosne i Hercegovine, želimo postati centralno mjesto za tvoju kupovinu. Predana smo ekipa digitalnih stručnjaka koja neumorno radi na poboljšanju, a zadovoljstvo svih naših posjetitelja i korisnika nam je na prvome mjestu.

Order.ba je online trgovina koja sadrži veliki asortiman proizvoda za sve tvoje želje podijeljene u puno kategorija. Naš cilj je osigurati svima potpuno zadovoljstvo uz moderno web sučelje, personaliziranu ponudu I pristupačne cijene za svačiji džep, a kvalitetna usluga i dostava na kućni prag je samo dio razloga zašto smo bolji i drugačiji.

Visoka kvaliteta naše usluge proizlazi iz kontinuiranog ulaganja u razvoj tehničkih rješenja, sigurnosti plaćanja i osiguranja raznolikosti proizvoda po konkurentnim cijenama. Naše vrijednosti određuju način na koji djelujemo, kako u kompaniji, tako i izvan nje. Izuzetnu pažnju polažemo u razvoj naših zaposlenika, izgradnju partnerskih odnosa s našim dobavljačima, zadovoljstvu naših korisnika te kvaliteti naših proizvoda i usluga.

MISIJA

Pružiti kupcima najbolju uslugu online kupnje raznovrsnog asortimana kvalitetnih i renomiranih proizvoda iz cijeloga svijeta. Liderski položaj gradit ćemo stalnim fokusom na korisnički doživljaj i iskustvo stavljajući time kupca u središte oko kojeg ćemo razvijati svoju ponudu i usluge.

VIZIJA

Postati sinonim za online kupnju – praćenjem i postavljenjem novih trendova, širinom i kvalitetom asortimana te pružanjem najbolje usluge i podrške svim našim posjetiteljima i kupcima.

SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA:

Aldin Rizvanović

aldin.rizvanovic@agenda-co.com

AGENDA-co d.o.o.
Crveni Grm b.b.
88320 Ljubuški

INFORMACIJE O TVRTKI

Trgovačko društvo AGENDA-co d.o.o. za trgovinu i usluge

Adresa: Crveni Grm b.b. , 88320 Ljubuški

JIB:4272419300009

Banka: Raiffeisen BANK dd Bosna i Hercegovina , Zmaja od Bosne bb , 71000 Sarajevo

Broj žiro računa: 1610000205800061

Trgovački sud u Širokom Brijegu, MBS: 64-01-0040-18